STAY SAFE

БИДЕТЕ БЕЗБЕДНИ СО НАШИТЕ ОДЕЛА ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ УДОБНО И БЕЗБЕДНО БИДЕЈЌИ СЕ: sipkaсигурни sipkaпрактични и безбедни sipkaперат sipkaсертифицирани

Mask

СЕРТИФИЦИРАНА ЗАШТИТА ЗА ТЕЛО

Удобна и безбедна за носење

Нашето антибактериско изолациско одело за повеќекратна употреба е дизајнирано како целосно одело за тело со интегрирана капа за целосна заштита.

Нашите одела се водоотпорни, пропустливи за воздух, меки и удобни.

ОДЕЛА
Одело KOMBI Одело KOMBI Одело KOMBI

Професионално заштитно одело за целото тело

Достапни се повеќе материјали:
  • Неткаен материјал - 100% полипропилен (80g материјал)
    - се пере до 5 пати
  • Неткаен материјал - диолен - се пере до 20 пати
  • Ткаен материјал - 100% памучен материјал (120g, 150g или 180g материјал) - повеќекратно перење

  • Сите се сертифицирани
  • Достапни бои: бела
Цена : 900 ден.
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
Ракавици Ракавици

Латекс ракавици

  • без пудра
  • еднократна употреба
  • достапни во повеќе големини
Цена : 390 ден. / 100 Парч.
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
STAYSAFE

Компанија

Професионал Царе Солутионс ДООЕЛ Скопје
ЕДБ: MK4043018524177
ЕМБС: 7264488
Димче Мирчев 18А/30, Скопје, Северна Македонија

Контакти

Броеви за кол центар:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info