STAY SAFE

БИДЕТЕ БЕЗБЕДНИ СО НАШИТЕ МАСКИ ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ УДОБНО И БЕЗБЕДНО: sipkaсертифициран производ sipkaсе перат и се за повеќекратна употреба sipkaпрактични и одржливи sipkaдизајнирани за максимална удобност

Mask

ДИЗАЈНИРАНИ ЗА ВАШ КОМФОР

Пријатни и безбедни за носење

Нашите маски се рачно изработени од ткаени и неткаени материјали од највисок квалитет со кој се овозможува непречно дишење. Користени се специјални дизајни кои овозможуваат максимална удобност и највисоки стандарди на квалитет.

Од нашиот широк асортиман изберете ја онаа која најмногу Ви одговара. Имаме обезбедено поголеми количини и можеме да правиме директна достава до Вашиот дом во рок од 24 часа.

МАСКИ
Полипропиленска маска POLY Полипропиленска маска POLY Полипропиленска маска POLY

Безбедна маска од неткаен материјал
Големина: 19 cm x 18 cm

 • неткаен материјал
 • 100 % полипропилен
 • 50 g двослоен материјал или 70 g еднослоен материјал
 • може да се пере повеќе пати
 • еластични врвки 16 cm
 • сертифициран, немедицински производ
 • достапни бои: зелена, бела, розе, виолетова
 • Напишете го бројот на варијацијата од бои во налогот за нарачка
Цена :
79 ден. ( 1-10 Парч. )
59 ден. ( > 10 Парч. )

Можност за попуст за нарачки над 100 парчиња, контактирајте нè >
Памучна маска COTTY Памучна маска COTTY Памучна маска COTTY Памучна маска COTTY Памучна маска COTTY Памучна маска COTTY

Безбедна еднослојна заштитна памучна маска
Големина: 21 cm x 18 cm

 • ткаен материјал
 • 100 % памук
 • материјал од 120 g, 150 g, 180 g или 200 g
 • може да се пере повеќе пати
 • еластични врвки 16 cm
 • сертифициран, немедицински производ
 • достапна во сите бои
 • Напишете го бројот на варијацијата од бои во налогот за нарачка
Цена :
129 ден. ( 1-10 Парч. )
  99 ден. ( > 10 Парч. )

Можност за попуст за нарачки над 100 парчиња, контактирајте нè >
Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY Памучна маска SPECIAL COTTY

Безбедна двослојна заштитна памучна маска
Големина: 22 cm x 18 cm (во големина “S” 18 cm x 18 cm)

 • Ткаен материјал
 • 100 % памук
 • Двослоен материјал од 120 g, 150 g или 180 g (погодно за филтер)
 • Може да се пере повеќе пати
 • Еластични врвки 16 cm (во големина “S” 15 cm)
 • Сертифициран, немедицински производ
 • Достапна во различни бои
 • Напишете го бројот на варијацијата од бои во налогот за нарачка
 • 2,5,11,12,14 и 15 моментално нема на залиха
Цена :
149 ден. ( 1-10 Парч. )
129 ден. ( > 10 Парч. )

Можност за попуст за нарачки над 100 парчиња, контактирајте нè >
Памучна маска МАСКИ ЗА ДЕЦА Памучна маска МАСКИ ЗА ДЕЦА Памучна маска МАСКИ ЗА ДЕЦА Памучна маска МАСКИ ЗА ДЕЦА Памучна маска МАСКИ ЗА ДЕЦА

Безбедна еднослојна заштитна памучна маска
Големина: 18 cm x 18 cm

 • Ткаен материјал
 • 100 % памук
 • Материјал од 120 g, 150 g, 180 g или 200 g
 • Може да се пере повеќе пати
 • Еластични врвки 14 cm
 • Сертифициран, немедицински производ
 • Достапна во различни бои
 • Напишете го бројот на варијацијата од бои во налогот за нарачка
Цена :
129 ден. ( 1-10 Парч. )
  99 ден. ( > 10 Парч. )

Можност за попуст за нарачки над 100 парчиња, контактирајте нè >
БРЕНДИРАЊЕ И ЛОГО БРЕНДИРАЊЕ И ЛОГО БРЕНДИРАЊЕ И ЛОГО БРЕНДИРАЊЕ И ЛОГО БРЕНДИРАЊЕ И ЛОГО БРЕНДИРАЊЕ И ЛОГО БРЕНДИРАЊЕ И ЛОГО

БРЕНДИРАЊЕ И ЛОГО

 • Печатење на текстил
 • Везење
 • Монограми

Доколку сте заинтересирани за печатење на заштитни производи со името на Вашиот бренд, слободно контактирајте не.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
STAYSAFE

Компанија

Професионал Царе Солутионс ДООЕЛ Скопје
ЕДБ: MK4043018524177
ЕМБС: 7264488
Димче Мирчев 18А/30, Скопје, Северна Македонија

Контакти

Броеви за кол центар:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info