УСЛОВИ
Услови за достава

Достава

Вршиме достава на целата територија на Република Северна Македонија. Ние соработуваме исклучиво со ДелЦО ДООЕЛ Скопје, професионална компанија за достава која е лиценцирана за обезбедување поштенски услуги на целата територија на Република Северна Македонија, www.delco.com.mk.

Доставата на нарачки се врши во рок од 24-48 часа по направената нарачка. Ве молиме, земете предвид дека недела вообичаено не е работен ден, но сепак, можеме да направиме исклучок за вас.

При приемот на нарачката, љубезно ве замолуваме да проверите дали испорачаниот производ одговара на нарачаниот производ и дали производот не е оштетен. Во случај, доставениот производ да соодветствува со нарачаниот производ и производот не е видливо оштетен, ве замолуваме да ја преземете нарачката и да ја платите цената на производот и поштарината. Секој оштетен или погрешно доставен производ кој нема да биде прифатен, ќе ни биде вратен и ние ќе ви испратиме нов.

Во случај курирот кој треба да ја достави вашата нарачка не ве најде на дадената адреса, курирот ќе ве контактира за да се договорите за дополнително време и датум за достава, доколку сте достапни на дадениот број кога сте ја правеле нарачката. Доколку не сте достапни на дадената / договорената адреса по втор пат, нарачката ќе биде вратена кај нас. Во таков случај, ние ќе ве контактираме за договарање на дополнително време или адреса на достава.

Цени за достава:

  • Достава до домашна адреса во период од 24-48 часа по нарачката: 150, - ден.
  • Достава до најблиската канцеларија на компанијата за достава следниот работен ден по нарачката: 100, - Ден (ве молиме видете го списокот со 34 канцеларии на компанијата за достава на располагање за подигнување на нарачката http://www.delco.com.mk/kontakt/).
  • Достава до домашна адреса во недела, во случај нарачката да е направена во сабота: 600, - ден.

Цените наведени погоре вклучуваат данок на додадена вредност.
Цената за достава ќе биде наплатена во моментот на доставата, од страна на компанијата за достава врз основа на фискална сметка издадена од страна на компанијата за достава.

STAYSAFE

Компанија

Професионал Царе Солутионс ДООЕЛ Скопје
ЕДБ: MK4043018524177
ЕМБС: 7264488
Димче Мирчев 18А/30, Скопје, Северна Македонија

Контакти

Броеви за кол центар:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info