STAY SAFE

БИДЕТЕ БЕЗБЕДНИ СО НАШИТЕ ДЕЗИНФЕКЦИЈА ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ УДОБНО И БЕЗБЕДНО БИДЕЈЌИ СЕ: sipkaконцентрирани sipkaпрактични и безбедни sipkaза секојдневна употреба sipkaсертифицирани

ДЕЗИНФЕКЦИЈА

РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИТЕ РАЦЕ

Безбедно за секојдневна употреба

Хигиената на раце е екстремно важна за да се спречи ширењето на вирусот COVID19.

Со тоа се спречува и преносот на други вируси и бактерии кои предизвикуваат настинки, грип или пневмонија, со што генерално се намалува општиот товар на болеста.

Нашата компанија нуди средства за дезинфекција и специјални сапуни во различни големини и пакувања.

ДЕЗИНФЕКЦИЈА
DEZINTFRESH 0,2%

Солуција за чистење и дезинфекција

 • Волумен 1l
 • Солуција за дезинфекција
Цена : 129 ден.
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
DEZINTFRESH 5%

Течен концентрат за чистење и дезинфекција

 • Волумен 1l
 • Концентрирана солуција за дезинфекција
Цена : 129 ден.
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
АНТИБАКТЕРИСКИ ГЕЛ

Дезинфекциски гел за раце

 • Волумен 500 ml
 • Алкохолен антибактериски гел за дезинфекција на раце
 • Направен за моментна дезинфекција на раце, без употреба на вода и сапун
 • Уништува 99,9 % од бактерии кои се причинители на гастроентеролошки и респираторни инфекции.
 • Ефективно 30 секунди по нанесување
Цена : 199 ден.
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
АНТИБАКТЕРИСКИ САПУН

Течен антибактериски сапун

 • Волумен 1l
 • Ги уништува бактериите и го спречува нивниот развој
 • Ја штити кожата од сушење
 • Со пријатна миризба
Цена : 99 ден.
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
STAYSAFE

Компанија

Професионал Царе Солутионс ДООЕЛ Скопје
ЕДБ: MK4043018524177
ЕМБС: 7264488
Димче Мирчев 18А/30, Скопје, Северна Македонија

Контакти

Броеви за кол центар:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info