STAY SAFE

QËNDRONI TË SIGURT
ME MASKAT TONA
NDIHUNI REHATSHËM DHE TË SIGURT : sipkaprodukt i çertifikuar sipkatë lashme dhe të ripërdorshme sipkapraktike dhe të qëndrueshme sipkatë dizajnuara për rehati maksimale

Mask

TË DIZAJNUARA PËR KOMFORTIN TUAJ

Të rehatshme dhe të sigurta

Maska tona janë të përpunuara me dorë nga cilësia më e mirë e materialeve të endura dhe jo të endura për frymëmarrje të lehtë dhe të pandërprerë. Linjë speciale prodhimi që ofron komoditet maksimal dhe standarde më të larta të cilësisë.

Maskat tona kanë një lak të rehatshëm elastik të veshit, i cili eliminon presionin në veshë. Shtresa e brendshme e ndjeshme përbëhet nga një faculetë e butë dhe është e rehatshme për lëkurën.

Zgjidhni nga një larmi e madhe maskën më të përshtatshme për ju. Ne kemi siguruar sasi të mëdha dhe mund të dorëzojmë direkt në shtëpinë tuaj brenda 24 orësh.

masks
MASKË POLIPROPILENE POLY MASKË POLIPROPILENE POLY MASKË POLIPROPILENE POLY

Maskë e sigurt prodhuar nga material jo i endur
Madhësia: 19 cm x 18 cm

 • material jo i endur
 • 100 % polipropilen
 • 50 g material me dy shtresa ose 70 g material me një shtresë
 • mund të lahet disa herë
 • kapje elastike 16 cm
 • produkt i çertifikuar, jo mjekësor
 • të disponueshme në ngjyrat: e gjelbërt, e bardhë, rozë, vjollcë
 • shkruani numrin e variantit të ngjyrave në shënimin rreth porosisë
Çmimi :
79 den. ( 1-10 copë )
59 den. ( > 10 copë )

Mundësi për zbritje për porositë mbi 100 copë, na kontaktoni >
MASKË PAMBUKU COTTY MASKË PAMBUKU COTTY MASKË PAMBUKU COTTY MASKË PAMBUKU COTTY MASKË PAMBUKU COTTY MASKË PAMBUKU COTTY

Maskë e sigurtë pambuku me 1 shtresë mbrojtëse
Madhësia: 21 cm x 18 cm

 • material i endur
 • 100 % pambuk
 • material prej 120 g, 150 g, 180 g ose 200 g
 • mund të lahet disa herë
 • kapje elastike 16 cm
 • produkt i çertifikuar, jo mjekësor
 • të disponueshme në të gjitha ngjyrat
 • shkruani numrin e variantit të ngjyrave në shënimin rreth porosisë
Çmimi :
129 den. ( 1-10 copë )
  99 den. ( > 10 copë )

Mundësi për zbritje për porositë mbi 100 copë, na kontaktoni >
MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY COTTON MASK SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY MASKË PAMBUKU SPECIAL COTTY

Maskë e sigurtë pambuku me 2 shtresa mbrojtëse
Madhësia: 22 cm x 18 cm (madhësia “s” 18 cm x 18 cm)

 • material i endur
 • 100 % pambuk
 • material dy shtresor prej 120 g, 150 g, ose 180 g (i përshtatshëm për filter)
 • mund të lahet disa herë
 • kapje elastike 16 cm (madhësia “S” 15 cm)
 • produkt i çertifikuar, jo mjekësor
 • të disponueshme në të gjitha ngjyrat
 • shkruani numrin e variantit të ngjyrave në shënimin rreth porosisë
 • numër 2,5,11,12,14,15 nuk është në dispozicion
Çmimi :
149 den. ( 1-10 copë )
129 den. ( > 10 copë )

Mundësi për zbritje për porositë mbi 100 copë, na kontaktoni >
MASKË PAMBUKU FËMIJË MASKË PAMBUKU FËMIJË MASKË PAMBUKU FËMIJË MASKË PAMBUKU FËMIJË MASKË PAMBUKU FËMIJË

Maskë e sigurtë pambuku me 1 shtresë mbrojtëse
Madhësia: 18 cm x 18 cm

 • Material i endur
 • 100 % pambuk
 • Material prej 120 g, 150 g, 180 g ose 200 g
 • Mund të lahet disa herë
 • Kapje elastike 14 cm
 • Produkt i çertifikuar, jo mjekësor
 • Të disponueshme në të gjitha ngjyrat
 • Shkruani numrin e variantit të ngjyrave në shënimin rreth porosisë
Çmimi :
129 den. ( 1-10 copë )
  99 den. ( > 10 copë )

Mundësi për zbritje për porositë mbi 100 copë, na kontaktoni >
MARKA DHE LOGO MARKA DHE LOGO MARKA DHE LOGO MARKA DHE LOGO MARKA DHE LOGO MARKA DHE LOGO MARKA DHE LOGO

MARKA DHE LOGO

 • Shtypje të tekstileve
 • Endje
 • Ngjitje

Nëse jeni të interesuar të shtypni produkte mbrojtëse me markën tuaj, ju lutemi na kontaktoni.

NA KONTAKTONI
STAYSAFE

Kompania

Professional Care Solutions DOOEL Shkup
Numri fiskal: MK4043018524177
Numri i kompanisë: 7264488
Dimçe Mirçev 18A/30, Shkup, Maqedonia e Veriut

Kontaktet

Qendra e thirrjeve:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info