STAY SAFE

ОСТАНЕТЕ ПОЗИТИВНИ СО НАШИТЕ МАИЦИ ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ УДОБНО И КУЛ БИДЕЈЌИ ТИЕ СЕ: sipkaкомотни sipkaпрактични и меки sipkaод 100% памук sipkaизразуваат чувства

Others

МАИЦИ

Покажете му на светот што навистина мислите за кризата и изразете ги своите чувства преку нашите кул и ново-брендирани маици.

Со секое купување исто така ја финансиратефинансирате Фондацијата COVID 19 која, е целосно посветена на давање поддршка на лицата на кои им е потребна.

ДРУГО
HOME маица

 • 100% памук
 • Достапна во големини S, M, L, XL
 • Достапна во бела боја
 • (Ве молиме оставете информација за нарачаната големина во вашиот формулар за нарачка)
Цена : 590 Ден
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
NINJA маица

 • 100% памук
 • Достапна во големини S, M, L, XL
 • Достапна во бела боја
 • (Ве молиме оставете информација за нарачаната големина во вашиот формулар за нарачка)
Цена : 590 Ден
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
LIFE маица

 • 100% памук
 • Достапна во големини S, M, L, XL
 • Достапна во бела боја
 • (Ве молиме оставете информација за нарачаната големина во вашиот формулар за нарачка)
Цена : 590 Ден
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
COVID маица

 • 100% памук
 • Достапна во големини S, M, L, XL
 • Достапна во бела боја
 • (Ве молиме оставете информација за нарачаната големина во вашиот формулар за нарачка)
Цена : 590 Ден
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
STAY маица STAY маица

 • 100% памук
 • Достапна во големини S, M, L, XL
 • Достапна во бела боја
 • (Ве молиме оставете информација за нарачаната големина во вашиот формулар за нарачка)
Цена : 690 Ден
Можност за попуст за нарачки над 10 парчиња
STAYSAFE

Компанија

Професионал Царе Солутионс ДООЕЛ Скопје
ЕДБ: MK4043018524177
ЕМБС: 7264488
Димче Мирчев 18А/30, Скопје, Северна Македонија

Контакти

Броеви за кол центар:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info