STAY SAFE

QËNDRONI TË SIGURT
ME KOSTUMET TONA
NDIHUNI REHATSHËM DHE TË MBROJTUR SEPSE JANË : sipkatë sigurta sipkapraktike dhe të qëndrueshme sipkatë lashme dhe të ripërdorshme sipkatë çertifikuara

Mask

MBROJTJE E ÇERTIFIKUAR PËR TRUPIN

I sigurt dhe i rehatshëm për trupin

Kostumi ynë izolues shumë antibakterial dhe i ripërdorshëm është i modeluar si kostum me kapelë të integruar për mbrojtje gjithëpërfshirëse të trupit.

Kostumet tona janë të papërshkueshëm nga uji, të ajrisshme, të buta dhe të rehatshme për tu mbajtur.

Provoni gjithashtu dorezat tona mbrojtëse me përshtatje të rehatshme, fleksibile dhe jo lehtë të rrëshqitshme.

suits
KOSTUM KOMBI KOSTUM KOMBI KOSTUM KOMBI

Kostum mbrojtës profesional për të gjithë trupin

Materiale të ndryshme në dispozicion:
 • Prodhim jo i endur - 100 % polipropilen (80 g material)
  - mund të lahet deri në 5 herë
 • Prodhim jo i endur - Diolen
  - mund të lahet deri në 20 herë
 • Prodhim i endur – 100 % pambuk (material prej 120 g, 150 g, ose 180 g) - mund të lahet në mënyrë të përsëritur

 • Të gjitha të çertifikuara
 • Ngjyrat e disponueshme: e bardhë
Çmimi : 900 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
DOREZA DOREZA

Doreza lateks

 • pa pluhur
 • të njëpërdorimshme
 • të disponueshme në madhësi të ndryshme
Çmimi : 390 den. / 100 copë
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
STAYSAFE

Kompania

Professional Care Solutions DOOEL Shkup
Numri fiskal: MK4043018524177
Numri i kompanisë: 7264488
Dimçe Mirçev 18A/30, Shkup, Maqedonia e Veriut

Kontaktet

Qendra e thirrjeve:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info