STAY SAFE
Maqedonia

Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë dhe të japim mbështetje në kohë të krizës pandemike COVID 19.MASKA PËR MBROJTJE TË FYTYRËS

MASKA PËR MBROJTJE TË FYTYRËS

Kompania jonë ofron për të gjithë maska për mbrojtje të fytyrës. Ne ofrojmë mbrojtje për të gjithë familjen, të rriturit dhe fëmijët dhe veçanërisht për të moshuarit. Ne gjithashtu ofrojmë maska të bëra posaçërisht për profesionistë që punojnë në fushën e kujdesit shëndetësor (spitalet, mjekët dhe infermierët) dhe bizneset e tjera të ndjeshme.

Maska tona mbrojtëse janë të punuara me dorë me cilësi të lartë dhe janë të çertifikuara OEKO-TEX. Kjo çertifikatë siguron që çdo përbërës i këtij produkti, d.m.th. çdo fije, buton ose aksesor tjetër, është testuar për substanca të dëmshme dhe se produkti është i padëmshëm në terma ekologjik për njeriun. Testi u krye nga një institut i pavarur OEKO-TEX® në Vjenë, Austri. Në provë, ato marrin parasysh shumë substanca të rregulluara dhe të parregulluara që mund të jenë të dëmshme për shëndetin e njeriut. Në shumë raste, vlerat kufi për STANDARD 100 tejkalojnë kërkesat kombëtare dhe ndërkombëtare. Katalogu i kritereve azhurnohet të paktën një herë në vit dhe zgjerohet me njohuri të reja shkencore ose kërkesa ligjore.

SHIKO PRODUKTETBLUZA

BLUZA

Tregoni botës se çfarë mendoni me të vërtetë për krizën dhe shprehni emocionet tuaja me bluzat tona me stil dhe të markave të reja.

Me çdo blerje ju financoni fondacionin COVID 19, i cili është plotësisht i përkushtuar për të mbështetur njerëzit në nevojë.

SHIKO PRODUKTETPAJISJE COVID

PAJISJE COVID

Sigurohuni për veten tuaj, të dashurit tuaj ose punonjësit tuaj më të vlefshëm një pajisje personale COVID. Pse të mos e brendoni pajisjen me logon e kompanisë suaj dhe t'u tregoni punonjësve tuaj që me të vërtetë kujdeseni për to.

Ne kemi përgatitur paketa të ndryshme për përzgjedhje sipas nevojave tuaja.

NA KONTAKTONIDEZINFEKTANT DHE SAPUN SPECIAL

DEZINFEKTANT DHE SAPUN SPECIAL

Gjetjet aktuale tregojnë se virusi COVID-19 transmetohet përmes pikave të frymëmarrjes ose kontaktit. Transmetimi i kontaktit ndodh kur duart e kontaminuara prekin mukozën e gojës, hundës ose syve; Virusi gjithashtu mund të përhapet nga një sipërfaqe në tjetrën përmes duarve të kontaminuara, duke e bërë më të lehtë transmetimin përmes kontaktit indirekt. Prandaj, higjena e duarve është jashtëzakonisht e rëndësishme për të parandaluar përhapjen e virusit COVID19. Ajo gjithashtu ndërpret transmetimin e viruseve dhe baktereve të tjerë që shkaktojnë ftohje, grip dhe pneumoni, duke zvogëluar barrën e përgjithshme të sëmundjes. Kompania jonë ofron dezinfektues dhe sapunë të veçantë për përdorim ditor në madhësi dhe ambalazhe të ndryshme.

SHIKO PRODUKTET

Të gjithë duhet të punojmë së bashku dhe të qëndrojmë të sigurt!

Ju lutemi vini re që maskat tona për fytyrën nuk janë pajisje mbrojtëse ose produkt mjekësor. Nuk është provuar që mbulimi i fytyrës / veshja e një maskë jo mjekësore në komunitet mbron personin që e vesh atë dhe nuk është zëvendësues për distancimin fizik dhe larjen e duarve.

Sidoqoftë, kjo mund të jetë një masë shtesë që mund të merrni për të mbrojtur njerëzit e tjerë rreth jush, edhe nëse nuk keni simptoma. Kjo mund të jetë e dobishme për periudha të shkurtra kohore kur distanca fizike nuk është e mundur në mjediset publike, p.sh. kur bleni ushqim ose kur përdorni transportin publik. Masat e rrepta të higjienës dhe shëndetit, përfshirë larjen e shpeshtë të duarve dhe distancën fizike (sociale), zvogëlojnë mundësinë e ekspozimit ndaj virusit.
STAYSAFE

Kompania

Professional Care Solutions DOOEL Shkup
Numri fiskal: MK4043018524177
Numri i kompanisë: 7264488
Dimçe Mirçev 18A/30, Shkup, Maqedonia e Veriut

Kontaktet

Qendra e thirrjeve:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info