STAY SAFE

QËNDRONI TË SIGURT ME DEZINFEKTUESIT TANË NDIHUNI REHATSHËM DHE TË MBROJTUR SEPSE JANË: sipkatë koncentruar sipkapraktik dhe të sigurt sipkapër përdorim të përditshëm sipkatë çertifikuar

Disinfectants

SOLUCION PËR DUART TUAJA

I sigurt për përdorim të përditshëm

Higjiena e duarve është jashtëzakonisht e rëndësishme për të parandaluar përhapjen e virusit COVID19.

Ajo gjithashtu ndërpret transmetimin e viruseve të tjerë dhe baktereve që shkaktojnë ftohje të zakonshme, grip dhe pneumoni, duke zvogëluar kështu barrën e përgjithshme të sëmundjes.

Kompania jonë ofron dezinfektues dhe sapunë të veçantë në madhësi dhe pako të ndryshme.

disinfection
DEZINTFRESH 0,2%

Solucion për pastrim dhe dezinfektim

 • Volumi 1l
 • Solucion dezinfektues
Çmimi : 129 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
DEZINTFRESH 5%

Koncentrat i lëngshëm për pastrim dhe dezinfektim

 • Volumi 1l
 • Solucion i koncentruar dezinfektues
Çmimi : 129 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
XHEL ANTIBAKTERIAL

Xhel për dezinfektimin e duarve

 • Volumi 500 ml
 • Xhel alkoolik antibakterial për dezinfektimin e duarve
 • Prodhuar për dezinfektim të menjëhershëm të duarve, pa përdorimin e ujit dhe sapunit
 • Shkatërron 99.9% të baktereve të cilat shkaktojnë infeksione gastrointestinale dhe të frymëmarrjes
 • Efektiv brenda 30 sekondave pas përdorimit
Çmimi : 199 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
SAPUN ANTIBAKTERIAL

Sapun i lëngshëm antibakterial

 • Volumi 1l
 • Shkatërron bakteret dhe parandalon rritjen e tyre
 • Mbron lëkurën nga tharja
 • Ka aromë të këndshme
Çmimi : 99 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
STAYSAFE

Kompania

Professional Care Solutions DOOEL Shkup
Numri fiskal: MK4043018524177
Numri i kompanisë: 7264488
Dimçe Mirçev 18A/30, Shkup, Maqedonia e Veriut

Kontaktet

Qendra e thirrjeve:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info