STAY SAFE

QËNDRONI POZITIV ME BLUZAT TONA NDIHUNI REHATSHËM DHE ME STIL SEPSE JANË : sipkakomode sipkapraktike dhe të buta sipka100 % nga pambuku sipkashprehin ndjenja

Others

T-SHIRT

Tregoni botës se çfarë mendoni me të vërtetë për krizën dhe shprehni emocionet tuaja me bluzat tona me stil dhe të markave të reja.

Me çdo blerje ju financoni fondacionin COVID 19, i cili është plotësisht i përkushtuar për të mbështetur njerëzit në nevojë.

Others
HOME T-SHIRT

 • 100% pambuk
 • E disponueshme në masat: S, M, L dhe XL
 • E disponueshme në ngjyrë të bardhë
 • (Ju lutemi lini informacionin për madhësinë e zgjedhur në formularin tuaj të porosisë)
Çmimi : 590 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
NINJA T-SHIRT

 • 100% pambuk
 • E disponueshme në masat: S, M, L dhe XL
 • E disponueshme në ngjyrë të bardhë
 • (Ju lutemi lini informacionin për madhësinë e zgjedhur në formularin tuaj të porosisë)
Çmimi : 590 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
LIFE T-SHIRT

 • 100% pambuk
 • E disponueshme në masat: S, M, L dhe XL
 • E disponueshme në ngjyrë të bardhë
 • (Ju lutemi lini informacionin për madhësinë e zgjedhur në formularin tuaj të porosisë)
Çmimi : 590 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
COVID T-SHIRT

 • 100% pambuk
 • E disponueshme në masat: S, M, L dhe XL
 • E disponueshme në ngjyrë të bardhë
 • (Ju lutemi lini informacionin për madhësinë e zgjedhur në formularin tuaj të porosisë)
Çmimi : 590 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
STAY T-SHIRT STAY T-SHIRT

 • 100% pambuk
 • E disponueshme në masat: S, M, L dhe XL
 • E disponueshme në ngjyrë të bardhë
 • (Ju lutemi lini informacionin për madhësinë e zgjedhur në formularin tuaj të porosisë)
Çmimi : 690 den.
Mundësi për zbritje për porositë mbi 10 copë
STAYSAFE

Kompania

Professional Care Solutions DOOEL Shkup
Numri fiskal: MK4043018524177
Numri i kompanisë: 7264488
Dimçe Mirçev 18A/30, Shkup, Maqedonia e Veriut

Kontaktet

Qendra e thirrjeve:
00389-70-323-769
00389-70-323-764
e-mail : office@staysafe.mk
Info